A színház közölte a szomorú hírt

Meghalt Sőregi Melinda a veszprémi Kabóca Bábszínház deramaturgja – számolt be a tragikus hírről az intézmény.   “Búcsúzunk Sőregi Melinda (1979-2023) Búcsúzunk volt kollégánktól, Sőregi Melindától, aki 44. évében hunyt el. Melinda 2009-ben végzett a Színház és Filmművészeti Egyetemen, majd a veszprémi Kabóca Bábszínházban 3 évadon keresztül dramaturgként volt a társulat tagja. Gondozta a nemzetközi kapcsolatokat Szlovéniától […] The post A színház közölte a szomorú hírt appeared first on Tudasfaja.com.

A színház közölte a szomorú hírt

Meghalt Sőregi Melinda a veszprémi Kabóca Bábszínház deramaturgja – számolt be a tragikus hírről az intézmény.

 

“Búcsúzunk

Sőregi Melinda (1979-2023)

Búcsúzunk volt kollégánktól, Sőregi Melindától, aki 44. évében hunyt el.

Melinda 2009-ben végzett a Színház és Filmművészeti Egyetemen, majd a veszprémi Kabóca Bábszínházban 3 évadon keresztül dramaturgként volt a társulat tagja. Gondozta a nemzetközi kapcsolatokat Szlovéniától Dániáig, Erdélytől Belgiumig.

Több emlékezetes előadás fűződik a nevéhez: Óz, a nagy varázsló, Álom, álom kitalálom, Let’s play, Jancsi meséi, Tengerecki Pál, Hüvelyk Matyi, Pimpáré és Vakvarjúcska, Helka, a Balaton tündére, illetve a napjainkban is repertoáron lévő Pepita.

Szeretettel emlékezünk Rá!” – búcsúzik szeretett színháza.The post A színház közölte a szomorú hírt appeared first on Tudasfaja.com.