„A tésztája száraz” – Szauer Tamás mindenkit meglepett szakértelmével, amit édesanyjának köszönhet

Bogdán Benjamin és Kelemen Gábor 2020-ban indították el a Wömbat Bagelt, de a járványhelyzet miatt csak 2023-ban tudtak igazán betörni a gasztropiacra. Most egy új, amerikai stílusú helyet álmodtak meg, amelyhez 50 millió forintos befektetést kértek a Cápáktól 30% tulajdonrészért cserébe. Szauer Tamás szerint van hová fejlődni – de vajon a Cápák látnak fantáziát az ötletben?

„A tésztája száraz” – Szauer Tamás mindenkit meglepett szakértelmével, amit édesanyjának köszönhet
Bogdán Benjamin és Kelemen Gábor 2020-ban indították el a Wömbat Bagelt, de a járványhelyzet miatt csak 2023-ban tudtak igazán betörni a gasztropiacra. Most egy új, amerikai stílusú helyet álmodtak meg, amelyhez 50 millió forintos befektetést kértek a Cápáktól 30% tulajdonrészért cserébe. Szauer Tamás szerint van hová fejlődni – de vajon a Cápák látnak fantáziát az ötletben?