Berki Mazsi a gyereknevelésről: Hála a Jóistennek, van férfi a háznál, én nagyon lágyszívű vagyok

Azt mondja, általában a párja szokott lenni otthon a rossz zsaru. The post Berki Mazsi a gyereknevelésről: Hála a Jóistennek, van férfi a háznál, én nagyon lágyszívű vagyok first appeared on 24.hu.

Berki Mazsi a gyereknevelésről: Hála a Jóistennek, van férfi a háznál, én nagyon lágyszívű vagyok

Berki Mazsi hónapok óta együtt van már párjával, Zoltánnal, a férfit viszont csak nemrég, a Sztárbox apropóján mutatta meg a követőinek. Jelenleg Székesfehérváron élnek mozaikcsaládként, ugyanis az üzletembernek is van két gyereke az előző kapcsolatából.

Ami a gyereknevelést illeti, Berki Mazsi a Fókusz stábjának elárulta, hogy a lánya akaratosságban nagyon rá ütött, és nem bánja, hogy a kedvese másként áll Emma ezen tulajdonságához, mint ő.

A legjobban szerintem az akarata hasonlít rám. Nagyon akaratos, én is ilyen voltam. Általában amit szeretne, azt eléri, de hála a Jóistennek, van itthon férfi a háznál. Megmondom őszintén, én nagyon lágyszívű vagyok, és a párom az, aki a rossz zsaru szokott itthon lenni

– mondta az influenszer, aki úgy érzi, új családot kapott a kedvese oldaláról. Nagyon jóban van például az üzletember édesanyjával, akit a lánya mamának szólít.

Kapcsolódó

The post Berki Mazsi a gyereknevelésről: Hála a Jóistennek, van férfi a háznál, én nagyon lágyszívű vagyok first appeared on 24.hu.