Borzalmas tragédia – Örökre elment a csodálatos színésznő

A híres és elismert színésznő, aki számos ikonikus szerepben tűnt fel a televíziózás világában, 85 éves korában elhunyt.   Marla Adams 1968-ban kezdte pályafutását, és az évtizedek során számos emlékezetes karaktert formált meg a képernyőn. Legjelentősebb szerepe talán a Nyughatatlan fiatalok című sorozatban volt, amelyben majdnem négy évtizedig játszotta Dina Mergeron karakterét. Az 1982-ben kapott […] The post Borzalmas tragédia – Örökre elment a csodálatos színésznő appeared first on Tudasfaja.com.

Borzalmas tragédia – Örökre elment a csodálatos színésznő

A híres és elismert színésznő, aki számos ikonikus szerepben tűnt fel a televíziózás világában, 85 éves korában elhunyt.

 

Marla Adams 1968-ban kezdte pályafutását, és az évtizedek során számos emlékezetes karaktert formált meg a képernyőn.

Legjelentősebb szerepe talán a Nyughatatlan fiatalok című sorozatban volt, amelyben majdnem négy évtizedig játszotta Dina Mergeron karakterét. Az 1982-ben kapott szerep meghatározóvá vált életében és karrierjében.Bár a sorozatból idővel ritkábban jelent meg, 2017-ben visszatért a képernyőre, amikor karaktere Alzheimer-kórral küzdve tért vissza a történetbe.

Az elismert színésznő munkásságát több elismeréssel is jutalmazták. 2021-ben például megkapta a Daytime Emmy-díjat alakításáért.

Azonban nemcsak a szakmai sikerei, hanem embersége, alázata és hite is méltán emlékezetes marad.

A hírét a sorozat producere, Josh Griffith ismertette, aki mély együttérzésüket fejezte ki Marla családjának a hivatalos közleményben.

Hangsúlyozta, hogy mind ő, mind a sorozat teljes társulata mélyen hálás és tiszteletteljesen emlékszik Marla Adams hihetetlen teljesítményére és a Nyughatatlan fiatalokban betöltött meghatározó szerepére.A színésznő halálát Los Angelesben, szülővárosában erősítette meg Matt Kane, a sorozat média- és tehetségkutató igazgatója. Marla Adams emléke örökre él majd a rajongók és a televíziózás szerelmesei szívében.

The post Borzalmas tragédia – Örökre elment a csodálatos színésznő appeared first on Tudasfaja.com.