Brutális vonatbaleset – Meghalt egy ember

Halálra gázolt a budapesti Déli pályaudvarról Oroszlányba tartó vonat egy embert szerda délelőtt Tatabányánál – tájékoztatta a Mávinform az MTI-t. A helyszíni vizsgálat végéig, várhatóan szerdán kora délutánig csak egy vágányon haladhatnak a vonatok Tatabánya és Szárliget között – tartalmazza a közlemény. A baleset miatt a Budapest– Győr– Hegyeshalom vonalon 10-15 perccel hosszabb menetidőkre kell […] The post Brutális vonatbaleset – Meghalt egy ember appeared first on Tudasfaja.com.

Brutális vonatbaleset – Meghalt egy ember

Halálra gázolt a budapesti Déli pályaudvarról Oroszlányba tartó vonat egy embert szerda délelőtt Tatabányánál – tájékoztatta a Mávinform az MTI-t.

A helyszíni vizsgálat végéig, várhatóan szerdán kora délutánig csak egy vágányon haladhatnak a vonatok Tatabánya és Szárliget között – tartalmazza a közlemény.

A baleset miatt a Budapest– Győr– Hegyeshalom vonalon 10-15 perccel hosszabb menetidőkre kell számítani.Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság azt közölte, hogy a baleset Tatabányán az alsógallai megálló közelében történt.

Az utasokért mentesítő járat érkezett, a tatabányai hivatásos tűzoltók segítséget nyújtottak a biztonságos átszállásban.

(MTI)

The post Brutális vonatbaleset – Meghalt egy ember appeared first on Tudasfaja.com.