Csemegeuborkát tekert a sertés húsba, majd a sütőbe tette. Ezt a receptet eddig miért nem olvastuk sehol?
Ha egy igazán különleges receptre vágysz és szeretnél valami igazán ínycsiklandót enni, akkor próbáld ki ezt a receptet, amit nagyon sajnálunk, hogy nem ismertünk eddig! Hozzávalók: 800 g sertéshús, 4-5 db csemegeuborka, sertéshús fűszerkeverék, 2 kanál olaj, só. Szeleteljük fel a húst és klopfoljuk ki. Az uborkákat vágjuk el négybe hosszában. Mindegyik darab húst sózzuk […] The post Csemegeuborkát tekert a sertés húsba, majd a sütőbe tette. Ezt a receptet eddig miért nem olvastuk sehol? appeared first on Tudasfaja.com.

Ha egy igazán különleges receptre vágysz és szeretnél valami igazán ínycsiklandót enni, akkor próbáld ki ezt a receptet, amit nagyon sajnálunk, hogy nem ismertünk eddig!
Hozzávalók:
- 800 g sertéshús,
- 4-5 db csemegeuborka,
- sertéshús fűszerkeverék,
- 2 kanál olaj,
- só.
Szeleteljük fel a húst és klopfoljuk ki. Az uborkákat vágjuk el négybe hosszában.
Mindegyik darab húst sózzuk és fűszerezzük, majd tegyünk a szélére egy darab uborkát és tekerjük fel.
Rakjuk a feltekert húsokat egy tepsibe, locsoljuk meg egy kevés olajjal. 200 fokra előmelegített sütőben süssük nagyjából 40 percig.
The post Csemegeuborkát tekert a sertés húsba, majd a sütőbe tette. Ezt a receptet eddig miért nem olvastuk sehol? appeared first on Tudasfaja.com.