Döntött az ügyészség – Rendkívüli fordulat Berki Krisztián halálával kapcsolatban

Tavaly májusban találtak holtan otthonában Berki Krisztiánt. A rendőrség a helyszínen kábítószer gyanús anyagokat és szteroidokat talált. Nem sokkal később meggyanúsítottak két férfit hogy ők adták el neki a halálos szert.   Új fejlemény van az ügyben. Bagoly Bettina, a Fővárosi Főügyészség szóvivője a 24.hu megkeresésére közölte, hogy a gyanúsítottak beismerték a kábítószer birtoklás vétségét és vállalták […] The post Döntött az ügyészség – Rendkívüli fordulat Berki Krisztián halálával kapcsolatban appeared first on Tudasfaja.com.

Döntött az ügyészség – Rendkívüli fordulat Berki Krisztián halálával kapcsolatban

Tavaly májusban találtak holtan otthonában Berki Krisztiánt. A rendőrség a helyszínen kábítószer gyanús anyagokat és szteroidokat talált. Nem sokkal később meggyanúsítottak két férfit hogy ők adták el neki a halálos szert.

 

Új fejlemény van az ügyben. Bagoly Bettina, a Fővárosi Főügyészség szóvivője a 24.hu megkeresésére közölte, hogy a gyanúsítottak beismerték a kábítószer birtoklás vétségét és vállalták az elterelésen való részvételt.

Erre tekintettel az ügyészség mindkét gyanúsított vonatkozásában egy évre feltételesen felfüggesztette az eljárást, egyúttal elrendelte a pártfogó felügyeletüket.Ezen időtartam alatt a gyanúsítottaknak legalább fél éven át tartó folyamatos, kábítószer-használatot kezelő ellátáson vagy megelőző-felvilágosító szolgáltatáson kell részt venniük, amely feltétel teljesítése mindkettőjük esetében a büntethetőség megszűnését eredményezi.

The post Döntött az ügyészség – Rendkívüli fordulat Berki Krisztián halálával kapcsolatban appeared first on Tudasfaja.com.