Ezt tette ifj. Schobert Norbi a kamerák előtt, Kasza Tibi ordított

A Szerencsekerék műsorában olyan rafinált feladványt kaptak a versenyzők, hogy bizony beleizzadtak.   Kasza Tibi bíztatta őket, vegyenek magánhangzót, de csak ontották a rossz válaszokat. Schobert Norbika is bakizott egy nagyot, majd újra rákerült a válaszadás lehetősége. Ekkor már ordított Kasza Tibi, annyira szerette volna a jó megoldást hallani. Norbikának beugrott a válasz és kimondta: […] The post Ezt tette ifj. Schobert Norbi a kamerák előtt, Kasza Tibi ordított appeared first on Tudasfaja.com.

Ezt tette ifj. Schobert Norbi a kamerák előtt, Kasza Tibi ordított

A Szerencsekerék műsorában olyan rafinált feladványt kaptak a versenyzők, hogy bizony beleizzadtak.

 

Kasza Tibi bíztatta őket, vegyenek magánhangzót, de csak ontották a rossz válaszokat. Schobert Norbika is bakizott egy nagyot, majd újra rákerült a válaszadás lehetősége.

Ekkor már ordított Kasza Tibi, annyira szerette volna a jó megoldást hallani. Norbikának beugrott a válasz és kimondta: “borsóköpő bajnokság”

A nézők sem bírták tovább, kiabáltak, tapsoltak, hogy végre itt a megfejtés, amire percek óta vártak. Kiderült 1971 óta létezik ez a verseny és már világbajnokság is van belőle!Itt nézheted meg a videót!

The post Ezt tette ifj. Schobert Norbi a kamerák előtt, Kasza Tibi ordított appeared first on Tudasfaja.com.