Fia jelentette be – Most érkezett a hír Michael Schumacherről

Az Olasz Nagydíjon is jelen van a Mercedes csapat tartalékpilótája, Mick Schumacher, aki a legendás Michael Schumacher fia. A 24 éves pilóta exkluzív interjút adott a német Sky Sports “Hardenacke találkozik” című műsorában – közölte a Sport Bild.   Egyértelmű volt számomra, hogy apa autóversenyző. De nem voltam egészen biztos benne, mekkora. Nagyon sokat segített […] The post Fia jelentette be – Most érkezett a hír Michael Schumacherről appeared first on Tudasfaja.com.

Fia jelentette be – Most érkezett a hír Michael Schumacherről

Az Olasz Nagydíjon is jelen van a Mercedes csapat tartalékpilótája, Mick Schumacher, aki a legendás Michael Schumacher fia. A 24 éves pilóta exkluzív interjút adott a német Sky Sports “Hardenacke találkozik” című műsorában – közölte a Sport Bild.

 

Egyértelmű volt számomra, hogy apa autóversenyző. De nem voltam egészen biztos benne, mekkora. Nagyon sokat segített nekem, az ő tippjei nélkül biztosan nem lennék ma itt.– kezdte Mick, majd kitért arra, milyen volt, amikor elkezdett gokartozni.
Különféle taktikát próbált ki. Néha megpróbált nagyon szigorú lenni, néha egyáltalán nem, és csak azért, hogy lássa, mire leszek ideges. Volt néhány pillanat, amikor azon töprengtem, hogy mit csináltam rosszul. De ezek a pillanatok vittek tovább. Azt hittem, ez a fel és le nagyszerű volt, mert nincs ez másképp a motorsportban sem. Mindig találkozol olyan emberekkel, akik támogatnak és támogatnak, de olyanokkal is, akik nem támogatnak semmiben. De a teljesítményt továbbra is a csúcson kell tartani.

Végül azt mondta, édesapja sosem gyakorolt rá nyomást.

Apa soha nem gyakorolt ​​rám olyan nyomást, hogy nekem autóversenyzőnek kell lennem. Nagyszerű érzése volt, amikor azt mondta: ne is gondolj rá többé. Kezdettől fogva így volt, hogy apa és anya azt mondták, ha nem akarom, akkor nem kell. Természetesen ez nagy nyomást vett le rólam.


Mick Schumacher elárulta, hogy a Haas csapatánál nem érezte Günther Steiner, a csapatfőnök bizalmát, viszont a Mercedesnél mindig számíthat Toto Wolff támogatására. Nem tudta megmondani, hogy melyik csapathoz tér vissza a Forma–1-ben, de kijelentette, hogy egy nagy célja van a királykategóriában, ami nem más, mint a világbajnoki cím megszerzése.

The post Fia jelentette be – Most érkezett a hír Michael Schumacherről appeared first on Tudasfaja.com.