Itt a nagy 2023-as júniusi horoszkóp – Jobb, ha felkészülsz, nem mindenkinek fog tetszeni

A nyár első hónapja minden csillagjegy számára kedvező fordulatokat hoz a szerelemben. Igazán érzelmes, szenvedélyes hónap ígérkezik, ami tele lesz flörttel, szenvedéllyel… De a pénzügyek és más téren is gyökeres változások következnek!   Kos Sokkalta több időt kell fordítanod emberi kapcsolataidra, családodra, barátaidra, mint az elmúlt hetekben és hónapokban tetted. Ha van társkapcsolatod, azt is […] The post Itt a nagy 2023-as júniusi horoszkóp – Jobb, ha felkészülsz, nem mindenkinek fog tetszeni appeared first on Tudasfaja.com.

Itt a nagy 2023-as júniusi horoszkóp – Jobb, ha felkészülsz, nem mindenkinek fog tetszeni

A nyár első hónapja minden csillagjegy számára kedvező fordulatokat hoz a szerelemben. Igazán érzelmes, szenvedélyes hónap ígérkezik, ami tele lesz flörttel, szenvedéllyel… De a pénzügyek és más téren is gyökeres változások következnek!

 

Kos

Sokkalta több időt kell fordítanod emberi kapcsolataidra, családodra, barátaidra, mint az elmúlt hetekben és hónapokban tetted. Ha van társkapcsolatod, azt is fel kellene frissítened, ha még keresed a másik feled, akkor új szerelmi köteléket létesíthetsz. Kiváló alkalom június arra, hogy sok időt tölts szeretteiddel, és átértékeld hozzájuk fűződő viszonyodat. Kimondottan gondtalan időszaknak nézel elébe. Ne hagyd, hogy bármi, vagy bárki visszatartson abban, hogy változtass unalmas mindennapjaidon.

Kedvező napjaid: 3, 5, 9, 15, 26, 27. 

Bika

Valahogy nehézkesebben találod a helyed a hónap első felében, mint máskor. Június havában kevesebb önbizalmad lesz a megszokottnál, és keresni fogod a magány lehetőségét is. Itt az ideje, hogy önvizsgálatot tarts, felvedd a kapcsolatot belső éneddel, és őszintén kiértékeld önmagad és másokhoz való viszonyodat. Egy alapos tükörbenézés segítségével érzelmesebb hangulatba kerülhetsz, szinte alig ismersz magadra. Több érdekes, új élményben is részed lehet 8-a után.

Kedvező napjaid: 4, 8, 14, 17, 22, 28. 


Ikrek

Nagyon sok újdonság, mozgalmasság vár rád június folyamán. Jelentős fejlődést hozhat számodra az első két hét. Szentelj figyelmet a váratlanul jött lehetőségeknek, szakíts beidegződéseiddel. Ne félj váltani, változtatni, legyen szó partnerkapcsolatról, munkáról. Egy újjászületési időszakot élhetsz meg, s csak akkor tudsz kiteljesedni, ha nem szabsz gátat önmagadnak, lehetőségeidnek, érzelmeidnek.

Kedvező napjaid: 3, 5, 7, 9, 24. 

Rák

Számos régi, szőnyeg alá söpört dolgot megoldottál az elmúlt időszakban, de nincs mindennek vége. Most ahhoz érkezett el a pillanat, hogy alaposan, mélyen áttekintsd és módosítsd kapcsolatodat családoddal, barátaiddal, vagy akár kollégáiddal is. Új munka válhat aktuálissá, vagy jelentősen módosulhat a régi. Érdekes szerződést köthetsz, régieket bonthatsz fel, s ez vonatkozhat dolgokra vagy személyekre is. A lényeg az, hogy változtatnod kell számos berögzöttségen, és tisztán kell látnod jelenlegi helyzetedet.
Kedvező napjaid: 1, 4, 15, 18, 25. 

Oroszlán

Nagyszerű júniusi hónap vár rád, Jupiter lesz a titkos támogatód, bármibe kezdj most, azt könnyedén sikerre viheted, még támogatókat is találsz terveid megvalósításához. Régebbi dolgaid befejezéséhez is nagyon jó időszak következik. Fontos, hogy elegendő időt szánj pénzügyi dolgaidra, mert, ha ezt nem teszed, a hónap végére anyagi problémáid lehetnek. Családi- és magánéletedben is fontos heteknek nézel elébe, jelentős változások jöhetnek egyik napról a másikra.

Kedvező napjaid: 6, 11, 19, 25, 28. 

Szűz

Tüzesnek, vehemensnek, gyakran meggondolatlannak kellene lenned? Ne tedd! Júniusban nemcsak magadra, hanem másokra is odafigyelsz? Ez a legjobb, amit tehetsz. Családod és barátaid élete kerül most a középpontba. Jól teszed, ha alaposan átgondolod az emberekhez fűződő viszonyodat, így nem csak őket, hanem önnön magadat is jobban megismerheted. Ez kiváló időszak arra is, hogy együtt legyél másokkal, s kissé toleránsabbá válj. Amennyire figyelsz másokra, azt fogod tőlük visszakapni.

Kedvező napjaid: 4, 9, 13, 17, 27. 

Mérleg

Kapaszkodj kedves Mérleg, hisz jelentős, sikereket hozó hetek követik egymást, figyelmedet elsősorban feladataidra összpontosítsd, karriered most szárnyakat kaphat, ráadásul alkalmad lehet arra, hogy feljebb lépj a ranglétrán. Érdekes változások jöhetnek munkáddal kapcsolatban, akár egy új lehetőséget is felkínálhatnak számodra. Most megalapozhatod egzisztenciádat, mely számodra nagyon fontos tényező. A periódus végén pihenj sokat, szükség lesz erődre egész hónapban.

Kedvező napjaid: 7, 10, 14, 20, 23. 

SkorpióKiváló hangulatod a hőmérő higanyszálának emelkedésével együtt növekszik, egyre többet mosolyogsz. Igazán nagyszerű hónap a mostani, különösen tanulásra, karrierépítésre, munkahelyváltásra. Új barátokra tehetsz szert, akik hosszútávon, akár a bajban is melletted lesznek. Hajlamos lehetsz most arra, hogy többet filozofálgass, elmélkedj a kelleténél. Több önbizalom és magabiztosság jellemezhet a hónap végén. Ha nagyobb kiruccanást tervezel a nyárra, már most kezd el szervezni.

Kedvező napjaid: 4, 8, 13, 19, 21, 29.

Nyilas

Június havában bizony gyakran megtörténhet, hogy dolgaid intézéséhez, rendezéséhez külső segítségre lesz szükséged. Így egyáltalán nem teszed jól, ha csak önmagadra támaszkodsz. A másokkal való együttműködés fontos kérdéssé válik. Akár üzleti, akár magánéleti téren nem árt megvizsgálnod lehetőségeidet, s azt, vajon biztosan nyújtasz-e annyit másoknak, mint amennyit Te kapsz tőlük. A mérleg nyelvét ki kell egyenlíteni, különben magától fog felborulni az egyensúly, s az nagyobb baj, mintha megpróbálnád magad megoldani a helyzetet.

Kedvező napjaid: 2, 5, 11, 24, 26. 

Bak

Az Ikrekben járó Nap kevésbé kedvez neked, ráadásul június közepén egy kellemetlen bolygóállás ronthatja el a dolgos mindennapok hangulatát. Különösen a meglévő párkapcsolatoknak árthat ez a néhány nap, ezért ne siess el semmilyen döntést, légy türelmes, és problémáid megoldását kivételesen odázd el. Most inkább saját szükségleteiddel törődj, töltsd fel magad energiával az elkövetkezendő hetekre. A hónap végére már jelentősen lazul a feszültség, jobban fogod érezni magad a bőrödben, többet mosolyogsz, és számos érdekes ötlettel állsz elő.

Kedvező napjaid: 6, 9, 15, 21, 30. 

VízöntőHabár az év legsikeresebb időszakán már túl vagy, június sem fukarkodik a jóval, hisz kedveznek neked az égi konstellációk! Igazán jó és nagyszerű lehetőséget kapsz arra, hogy előbbre lépj munkahelyeden, elismerésben részesítsenek, esetleg megcsípj egy jobb állást. Nagyon jól alakulnak dolgaid, egyenes út vezet a sikerhez, csupán ki kell használnod minden adandó alkalmat! Maradj hű Önmagadhoz. Légy kritikus saját magaddal, de soha ne szigorúbb a kelleténél!

Kedvező napjaid: 5, 11, 18, 19, 23, 28. 

Halak

Mihamarabb nyisd ki a szemed, szembesülj a tényekkel, a változások elől pedig ne dugd a fejed a homokba! Új kapuk nyílnak meg előtted, rajtad áll, mire vagy képes, mennyi hasznot tudsz húzni a most adódó lehetőségekből. Tele vagy energiával, fáradhatatlan vagy, és szeretnél valami rendkívülit létrehozni. Mozgalmas életednek köszönhetően most sokat tevékenykedsz. Nem lesz időd pihenni. Párkapcsolat építésére is nagyszerű június hava, különösen a 8-a utáni két hét.

Kedvező napjaid: 8, 10, 12, 17, 27, 30. 

The post Itt a nagy 2023-as júniusi horoszkóp – Jobb, ha felkészülsz, nem mindenkinek fog tetszeni appeared first on Tudasfaja.com.