Keverj össze 7 fokhagymagerezdet és 7 babérlevelet és figyeld meg, mi történik az otthonodban!

A fokhagymát és a babérlevelet az ókortól kezdve felhasználták arra, hogy az otthonokat megtisztítsák a kísértetektől és rossz energiáktól. A negatív energia mindenütt elterjedhet, és kártékony hatása lehet az életünkre.   Ha hagyjuk, hogy a negatív energia behatoljon otthonunkba és fennmaradjon, akkor folyamatosan érezhetjük a hatását, amely konfliktusok vagy akár szorongás és üresség érzés formájában […] The post Keverj össze 7 fokhagymagerezdet és 7 babérlevelet és figyeld meg, mi történik az otthonodban! appeared first on Tudasfaja.com.

Keverj össze 7 fokhagymagerezdet és 7 babérlevelet és figyeld meg, mi történik az otthonodban!

A fokhagymát és a babérlevelet az ókortól kezdve felhasználták arra, hogy az otthonokat megtisztítsák a kísértetektől és rossz energiáktól. A negatív energia mindenütt elterjedhet, és kártékony hatása lehet az életünkre.

 

Ha hagyjuk, hogy a negatív energia behatoljon otthonunkba és fennmaradjon, akkor folyamatosan érezhetjük a hatását, amely konfliktusok vagy akár szorongás és üresség érzés formájában manifesztálódhat.

Természetes módszer a rossz energiák ellen

Egyszerű rituálékkal eltávolíthatjuk ezeket a rossz rezgéseket a környezetünkből, hogy béke és nyugalom érkezhessen a helyükre. Ehhez nem kell más, mint néhány természetes alapanyag, ami bármelyik konyhában megtalálható.

Hozzávalók:

  • 7 gerezd fokhagyma
  • 7 babérlevél
  • ásványvíz
  • 1 tölcsér
  • 1 kis palack / befőttes üveg fedéllel

Rakd bele az üvegbe a fokhagymagerezdeket és a babérleveleket és öntsd fel vízzel. Zárd le a tetejét és tedd a ház egy eldugottabb részébe.


Néhány nap elteltével az üveg el fogja nyelni az összes jelenlévő rossz rezgést és pozitív változás lesz tapasztalható a hozzáállásodban, lelki állapotodban és nyugodtabbnak fogod érezni magad. Béke száll a családodra és az otthonodra.

Az összetevők hatásai

Az egészségre gyakorolt jótékony hatása mellett a fokhagymát egykor talizmánként is használták, amellyel negatív energiákat űztek el és a ház védelmezőjeként tartottak számon.

A babérlevélnek is kiváló terápiás hatásai vannak, nyugtató, antibakteriális és gombaellenes. Az ókori rómaiak babérlevelet égettek annak érdekében, hogy megtisztítsák otthonukat és nyugalmat hívjanak bele.

tudasfaja.com

The post Keverj össze 7 fokhagymagerezdet és 7 babérlevelet és figyeld meg, mi történik az otthonodban! appeared first on Tudasfaja.com.