Kitálalt egy ismerős – Ezzel a Farm Vip-es személlyel csalta feleségét Kucsera Gábor

Kucsera Gábor és Tápai Szabina tegnap bejelentett válása alaposan felkavarta a celeb világot, főleg azért, mert utólag kiderült, hogy Kucsera Gábor rendszeresen csalta feleségét.   Tavaly januárban a Promotions-nek nyilatkozott a Farm VIP egyik korábbi játékosa, hogy Kucsera Gábor összeszűrte a levet valakivel a forgatások alatt, egy hépszerű modellel, akit rendszeresen láthatunk az egyik televíziós […] The post Kitálalt egy ismerős – Ezzel a Farm Vip-es személlyel csalta feleségét Kucsera Gábor appeared first on Tudasfaja.com.

Kitálalt egy ismerős – Ezzel a Farm Vip-es személlyel csalta feleségét Kucsera Gábor

Kucsera Gábor és Tápai Szabina tegnap bejelentett válása alaposan felkavarta a celeb világot, főleg azért, mert utólag kiderült, hogy Kucsera Gábor rendszeresen csalta feleségét.

 

Tavaly januárban a Promotions-nek nyilatkozott a Farm VIP egyik korábbi játékosa, hogy Kucsera Gábor összeszűrte a levet valakivel a forgatások alatt, egy hépszerű modellel, akit rendszeresen láthatunk az egyik televíziós műsorban.

„Elég sokat voltunk távol a családjainktól, mindannyiunk számára kemény próbatétel volt a műsor, és valószínűleg, a társaik hiánya volt az oka, hogy egymásban lelki társakra találtak. Hogy ez csak egy pillanatnyi kalandozás volt, vagy a műsor után is találkozgattak, azt nem tudom, de biztos vagyok benne, hogy Szabina megtudta, és ezen vesztek össze most”

– nyilatkozott akkor a sárga csapat egyik játékosa.

Később a weboldalról eltávolítattatták a cikket arra hivatkozva, hogy rosszindulatú pletyka.Nos, úgy tűnik, minden pletykának igaz mégis csak a fele, ezt pedig egyre több ismerős támasztja alá.

„Gábor imádja a gyermekeit, imád apa lenni, és nagyon jó édesapa. Egy darabig küzdött a házasságukért, hiába érezte, hogy a kapcsolatuk már sose lesz ugyanolyan, mint az elején, a kisfia és a lánya miatt menteni akarta a házasságot, pedig tulajdonképpen már három éve nincsenek együtt. A harmadik gyermeket is először ő akarta, majd Szabina élte bele magát, hogy még egy baba örökre összeköti őket… Mert Kucsi többször kijelentette, hogy sose hagyná el a gyermekeit. És az is biztos, hogy a válás ellenére is mindig ott lesz nekik. Azt tudni kell, hogy az ő szülei csodálatos, példaértékű házasságban élnek a mai napig, ő is ezt szerette volna. És kudarcként élte meg, hogy az ő kapcsolatuk nem úgy alakul.
Több sebből vérzett a házasságuk, nem csak a félrelépések, de a nagyon különböző jellemük miatt is: Szabina túl harsány, túl hiperaktív volt, ami csak eleinte egészítette ki Gábor nyugalmát. Mindkettőjük családja szurkolt nekik, de eljön az a pont, amikor bármit tesz az ember, nincs tovább!”

The post Kitálalt egy ismerős – Ezzel a Farm Vip-es személlyel csalta feleségét Kucsera Gábor appeared first on Tudasfaja.com.