Krausz Gábor és Mikes Anna összeköltöznek: azt is elmondták mit vásárolnak először közös otthonukba

A két fiatal ragyog a boldogságtól, egymás szavát elkapva beszéltek az előttük álló kalandról.   Mi is velük együtt izgulunk, mint az ország minden lakója, a győzelemért és a boldogságért is. A két fiatal összebújva, még a műsor alatt felgyülemlett extázisban beszélnek közös terveikről, melyben szóba kerül az összeköltözés és az is, hogy Gábornak mi […] The post Krausz Gábor és Mikes Anna összeköltöznek: azt is elmondták mit vásárolnak először közös otthonukba appeared first on Tudasfaja.com.

Krausz Gábor és Mikes Anna összeköltöznek: azt is elmondták mit vásárolnak először közös otthonukba

A két fiatal ragyog a boldogságtól, egymás szavát elkapva beszéltek az előttük álló kalandról.

 

Mi is velük együtt izgulunk, mint az ország minden lakója, a győzelemért és a boldogságért is.

A két fiatal összebújva, még a műsor alatt felgyülemlett extázisban beszélnek közös terveikről, melyben szóba kerül az összeköltözés és az is, hogy Gábornak mi az, ami nélkülözhetetlenül fontos eszköz (egyébként a kávéfőző). A teljes videót itt tudjátok megnézni: 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Krausz Gábor (@gabor.krausz) által megosztott bejegyzés

 

Szombaton ismét lezajlott a Dancing with The Stars sorozat legújabb része, amit élőben nézhettünk meg a tévén, és sokan a helyszínen is drukkoltak a versenyzőknek, kedvenceiknek. Az új rész rengeteg felejthetetlen pillanatot tartogatott, megkaptuk a válaszokat sok kérdésünkre, és talán újak is felvetődtek, hiszen a show alatt néhány táncospáros kapcsolata még közelebb vitte őket a nézőkhöz.

Tóth Gabi és Krausz Gábor szakításáról már több hete pletykálnak, és sokan észrevették, hogy mennyire vonzódnak egymáshoz Krausz Gábor és Mikes Anna, akiknek sok híve is van. Nem csoda, hogy újra sok szavazatot kaptak, így folytathatják a versenyt.

Az adásban az volt a cél, hogy bekerüljenek az elődöntőbe, és a sztárok nagyszerű produkciókkal készültek. A műsor színvonalát ezek az előadások növelték.A MŰSOR KÜLÖNLEGES VOLT, MERT A PÁROSOKHOZ PLUSZ TÁNCOST RENDELTEK, ÍGY MÉG LÁTVÁNYOSABB PRODUKCIÓT KELLETT ELŐADNIUK. Például Krausz Gábor és Mikes Anna mellé Stana Alexandra táncolt, és Radics Gigi és Baranya Dávid mellé Bődi Dénes csatlakozott.

 

The post Krausz Gábor és Mikes Anna összeköltöznek: azt is elmondták mit vásárolnak először közös otthonukba appeared first on Tudasfaja.com.