Most jött a hír a várandós Kulcsár Edináról

Egy évvel ezelőtt, januárban jelent meg a hír, mely szerint Kulcsár Edina és férje, Szabó András Csuti külön utakon folytatják tovább.   A válásuk és a szétválásuk nem igazán volt csendes és talán a mai napig sem mondható annak, hiszen a volt szépségkirálynő nem sokkal a válás bejelentése után maga osztotta mega nagyvilággal, hogy újra […] The post Most jött a hír a várandós Kulcsár Edináról appeared first on Tudasfaja.com.

Most jött a hír a várandós Kulcsár Edináról

Egy évvel ezelőtt, januárban jelent meg a hír, mely szerint Kulcsár Edina és férje, Szabó András Csuti külön utakon folytatják tovább.

 

A válásuk és a szétválásuk nem igazán volt csendes és talán a mai napig sem mondható annak, hiszen a volt szépségkirálynő nem sokkal a válás bejelentése után maga osztotta mega nagyvilággal, hogy újra rátalált a szerelem, még pedig a magyar rapper, Varga Márk, ismertebb nevén G.w.m. oldalán.

Az egykori álompár, Edina és Csuti nem titkolták, hogy voltak gondok a házasságukban, mindketten dolgoztak azon, hogy sikerüljön megmenteni a kapcsolatukat.

Az viszont valahogy a mai napig nagy rejtély mindenki számára, hogy Edina és Csuti valójában mikor is mentek szét ténylegesen, Edina hűtlen volt-e férjéhez?!
Mikor a Csuti barátom szétment a feleségével, akkor az első voltam, aki hívta, hogy jöhet hozzám amíg nincs jól és el akarja rendezni magában a dolgokat. Ez karácsonykor volt”- 

árulta el Curtis, Csuti barátja Bochkor műsorában.

 

The post Most jött a hír a várandós Kulcsár Edináról appeared first on Tudasfaja.com.