Nagy bejelentésre készül Orbán Viktor

Orbán Viktor miniszterelnök február 18-án tartja meg az idei évértékelő beszédét – erősítette meg a kormányfő sajtófőnöke. Havasi Bertalan hozzátette, az eseményre valószínűleg ezúttal is a Várkert Bazárban kerül sor, azonban az előkészületek még zajlanak. Ebben az évben különösen nagy várakozás előzi meg Orbán Viktor évértékelőjét, tekintettel az ukrajnai háborúra, a nyomában kialakult gazdasági válságra, […] The post Nagy bejelentésre készül Orbán Viktor appeared first on Tudasfaja.com.

Nagy bejelentésre készül Orbán Viktor

Orbán Viktor miniszterelnök február 18-án tartja meg az idei évértékelő beszédét – erősítette meg a kormányfő sajtófőnöke.

Havasi Bertalan hozzátette, az eseményre valószínűleg ezúttal is a Várkert Bazárban kerül sor, azonban az előkészületek még zajlanak.

Ebben az évben különösen nagy várakozás előzi meg Orbán Viktor évértékelőjét, tekintettel az ukrajnai háborúra, a nyomában kialakult gazdasági válságra, az elhibázott brüsszeli szankciókra és a miattuk elszállt energiaárakra, és az inflációra.Beszédében vélhetően arról fogja kifejteni aktuális gondolatait és terveit a miniszterelnök, hogy a kormány a veszélyek korában hogyan tudja megvédeni Magyarországot – mutatott rá az Origo hírportál.

The post Nagy bejelentésre készül Orbán Viktor appeared first on Tudasfaja.com.