Pár perce jött a borzalmas hír Schobert Norbiról

Másodszorra is megfertőződött a koronavírussal Schobert Norbert. Az üzletember a napokban tért haza montenegrói nyaralásáról, ám a pihentető utazás ellenére itthon már nem érezte jól magát. Mivel a jelek árulkodók voltak, elvégzett egy koronavírustesztet, aminek az eredménye pozitív lett.   – Elment a szaglás- és ízérzékem, a lázam is felszökött, a teszt pedig kimutatta, hogy […] The post Pár perce jött a borzalmas hír Schobert Norbiról appeared first on Tudasfaja.com.

Pár perce jött a borzalmas hír Schobert Norbiról

Másodszorra is megfertőződött a koronavírussal Schobert Norbert. Az üzletember a napokban tért haza montenegrói nyaralásáról, ám a pihentető utazás ellenére itthon már nem érezte jól magát. Mivel a jelek árulkodók voltak, elvégzett egy koronavírustesztet, aminek az eredménye pozitív lett.

 

– Elment a szaglás- és ízérzékem, a lázam is felszökött, a teszt pedig kimutatta, hogy koronavírusos vagyok – árulta el a Blikk megkeresésére Schobert Norbi. – Jelenleg teljes izolációban vagyok, nem hagyom el az otthonomat, csak a teraszra megyek ki. Már jobban érzem magam, a hőemelkedésem kezd elmúlni, de az ízeket és a szagokat még mindig nem érzem.

A fitneszedző nem először fertőződött meg a vírussal; 2021-ben sztrókot kapott néhány héttel azután, hogy felvette a második oltást. Akkor a reggeli kocogásból hazatérve esett össze a házuk kapuja előtt, ahol negyven percen át feküdt, és csak hűséges kutyáján, Hacsin múlt, hogy az eset nem végződött tragédiával. Az eb az egyik hazatérő szomszédhoz szaladt, így jelezve neki, hogy a gazdájával baj van. Norbi ezt követően az ATV Húzós című műsorában Rónai Egonnak azt mondta, úgynevezett Covid-sztrókja volt, hiszen semmilyen szív- és érrendszeri előjele nem volt az agyi katasztrófának.– Fájt a fejem, fájt a torkom, elmúlt, de napról napra visszajött, és egyszer csak összeestem. Erre azt mondja az orvostudomány, hogy Covid-sztrók– mondta el akkor a műsorban Norbi.- írja a Blikk.

Bár utólag nem lehetett tudni, elkapta-e a koronavírust, ám szerinte már akkor covidos volt, amikor oltást kapott.

Az üzletember lapunknak most elmondta, noha ismét elkapta a vírust, mégsem szeretné a két oltását egy harmadikkal kiegészíteni.

– Már az előző kettőt is megbántam… Több problémát okozott, mint védelmet – fogalmazott. – A sztrók óta rendszeres orvosi felügyelet alatt állok; félévente járok kivizsgálásokra, és ez már életem végéig így marad. Jelenleg nem látogathatok egészségügyi intézményt, de ha meggyógyulok, mindenképpen meg szeretném vizsgáltatni magam, hogy tudjam, minden rendben.Norbira rájár a rúd: az utóbbi időben kevésbé pozitív hírek kerültek róla napvilágra. Március végén végrehajtást rendeltek el a cége ellen, néhány hete pedig a Gazdasági Versenyhivatal (GVH) megállapította, hogy a Norbi Update-termékek forgalmazója több szempontból is megtévesztette a fogyasztókat, amiért negyvenmillió forintra bírságolták a céget.

Három hete az üzletember egy Facebook-bejegyzésben jelentette be, hogy visszavonul, és bár a cége megmarad, ő a jövőben inkább a felesége, Rubint Réka karrierjét támogatja a háttérből.

„Eddig bírtam, visszavonulok. Ez a vizsgálat és az, hogy mindenféle hazugnak neveznek, most padlóra küldött, és innen már nem tudok felállni. Ez a kampány olyan most, mintha eddig végig hazudtam volna, közben a visszajelzések és a klinikai vizsgálatok szerint is százezrek életét mentette meg a rendszer” – írta akkor egy azóta törölt posztban Schobert Norbi.

The post Pár perce jött a borzalmas hír Schobert Norbiról appeared first on Tudasfaja.com.