Szárazak a paradicsomjaid? Van egy jól bevált módszerünk, ami életre kelti a növényeid!

A friss kerti paradicsom a világ egyik legízletesebb, és legegészségesebb zöldsége. Ha kóstoltál már nap érlelt paradicsomot bazsalikommal, akkor tudod, hogy miről beszélek. Ahhoz, hogy egészséges, és finom paradicsomaink legyenek, gondoskodnunk kell a tövekről.     Vigyáznunk kell, hogy a kártevők ne támadják meg a paradicsomtöveket, és biztosítsuk számukra a szükséges tápanyagokat. Ez a házilag […] The post Szárazak a paradicsomjaid? Van egy jól bevált módszerünk, ami életre kelti a növényeid! appeared first on Tudasfaja.com.

Szárazak a paradicsomjaid? Van egy jól bevált módszerünk, ami életre kelti a növényeid!

A friss kerti paradicsom a világ egyik legízletesebb, és legegészségesebb zöldsége. Ha kóstoltál már nap érlelt paradicsomot bazsalikommal, akkor tudod, hogy miről beszélek. Ahhoz, hogy egészséges, és finom paradicsomaink legyenek, gondoskodnunk kell a tövekről.

 

 

Vigyáznunk kell, hogy a kártevők ne támadják meg a paradicsomtöveket, és biztosítsuk számukra a szükséges tápanyagokat.

Ez a házilag készített táp nagyon hatékony, öt éve használom a konyhakertbe, és évről-évre egyre bőségesebb a paradicsomtermés.

Hozzávalók:

  • 100 gramm fa hamu
  • 10 liter víz

Alkalmazás:

Keverd össze ezt a két komponenst, majd használd a paradicsomok permetezésére kéthetente egyszer ezt a természetes tápot.űEzenkívül 7 naponta minden paradicsomtőre tégy egy-egy evőkanál hamut.

A bőséges termés garantált, ajánld barátaidnak is ezt a módszert!

tudasfaja.com

The post Szárazak a paradicsomjaid? Van egy jól bevált módszerünk, ami életre kelti a növényeid! appeared first on Tudasfaja.com.