Bohócdoktorok adó 1% felajánlás

Bohócdoktorok, gyermekek gyógyítását segítik. Adóbevalláskor az adó egy százalék felajánlással támogathatjuk őket. Az eSzja rendszerben online 2 perc a felajánlás, de a támogatás életmentő.

Bohócdoktorok adó 1% felajánlás
Bohócdoktork

Adóbevalláskor (május 20-ig) adó 1% felajással támogassuk a bohócdoktorokat. A Mátrix Közhasznú Alapítvány jótékonysági Bohócdoktor és Mesedoktor programja a gyógyuláshoz nélkülözhetetlen élményteremtés révén mosolyt fakaszt a betegek arcán. Vidámsággal segítünk feldolgozni az olykor nagybeteg gyermekek, felnőttek állapotát. A pozitív élmények, a vidám pillanatok a betegség okozta negatív lelki állapoton a résztvevő felülkerekedik. Együtt csodákra vagyunk képesek! Támogatásod, önkéntes részvételed, segítséged, adó 1% felajánlásod fontos! Köszönjük!

gyermekmentő adó 1% felajánlás jótékonyság bohócdoktorokkal a gyermekekért

Alapítvány, egyesület, egyház támogatása adó egy százalékkal. Fontos a felajánlás, mert a jótékonysági - gyermek alapítvány más normatív támogatásban nem részesül. A lakosság segítségével adóbevalláskor (május 20-ig) fel lehet ajánlani a befizetett adó egy százalékát. 

Munkavállalók így támogathatják a jótékonysági ügyeket. 

Adó 1 százalékhoz adószám:
18472273-1-06

Számlaszám (OTP Bank):
11735005-20510350

Adó 1 százalék beteg gyermek, kórház, mentők, gyógyításMátrix Közhasznú Alapítvány
Nem csak betegeknek, nem csak gyermekeknek, mesedoktor, meseterápia, bohócdoktor támogatás! 2003 óta közhasznú szervezetként évente 10.000-nél több kisgyermeknek, nagycsaládnak, idősnek nyújtunk támogatást. Adó 1 százalék felajánlással segíts Te is! Nyomtatható adó 1% rendelkező nyilatkozat elérhető itt:

Segítő támogatásodat hálásan köszönjük!

Adóbevalláskor az adó egy százalék felajánlásával támogassa a gyermekmentő, egészségvédelmi, szociális segítő tevékenységünket. A Mátrix Közhasznú Alapítvány évente tízezernél többször segít. Betegeket, bajban lévőket, gondokkal küszködőket, halmozottan rászorulókat támogató Mátrix Alapítvány csapata ha kell beteg gyerekek gyógyításában segédkezik, élelmiszert oszt, eszközöket adományoz, bajban lévőket segít. Az alapítvány segítő csapatának célja, hogy senki ne maradjon bajban, a lehető legtöbben találják meg problémáikból a kiutat. Adó 1% felajánlása révén legyen Ön is részese a sikernek! Hálásan köszönjük segítőink, támogatóink, önkénteseink együttműködését, mely révén sikeres lehet segítő tevékenységünk egész évben.

Az Szja 1+1% felajánlása életmentő segítség! Adó egy százalékkal ön is segíthet!